• Saar

We zijn open!

Het was even super druk en heel spannend maar we zijn gestart! We hebben nog geen officiële opening gehad en het ook nog niet actief gepromoot maar toch zitten we tijdens de lunch al aardig vol.

Kom vooral 's ochtends bij mij een lekker ontbijtje halen

Ik voel me vereerd dat het goed wordt ontvangen. Het leukste vind ik dat de dingen die ik zelf bedenk, zoals de inrichting en bepaalde gerechtjes in de smaak vallen. Dat doet me goed. Ik ga op m’n gevoel af en als dat aansluit bij wat mijn gasten willen ben ik een heel tevreden mens. In de ochtend is het nog relatief rustig maar zodra meer bekend wordt dat we al vanaf 8.00 uur open zijn, verwacht ik dat daar verandering in komt. Dus kom vooral ’s ochtends bij mij een lekker ontbijtje halen.96 weergaven0 opmerkingen
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.