• Saar

Tijd voor ontbijt!

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat we vanaf het begin al zoveel klanten zouden hebben. Zeker met de lunch zitten we meestal lekker vol. En ook januari, normaliter een lastige maand voor de horeca, zijn we best goed doorgekomen. Ik vind het stoer dat dat ons gelukt is!


Mooi vind ik de afwisseling van klanten. Opa’s en oma’s met hun kleinkinderen die nooit haast hebben en overal te tijd voor nemen vind ik superleuk. En positief verrast ben ik over dat er ook veel mensen hier komen werken. Ik was eerst bang dat dat, omdat we ook ingericht zijn op kinderen, niet zou gebeuren maar gelukkig blijkt dat elkaar niet te bijten. Inmiddels hebben we ook een vaste groep klanten die elke week terugkomen. Daar kan ik ook echt blij van worden.Maar nu is het dan tijd voor ontbijt. Een van de leukste dingen vind ik het zelf bereiden van gerechten en de vrijheid die ik daar in heb. Ik ben nu bezig om nieuwe dingen te bedenken voor het ontbijt. Waar de klanten nu bijvoorbeeld heel enthousiast van worden is de powerreep. Ik heb goed nagedacht over welke ingrediënten ik daar voor gebruik en als iedereen het dan heel lekker vindt denk ik dat ik het goed doe!

De afgelopen weken was er een stijging in het aantal gasten voor het ontbijt en ik hoop dat we ook de komende tijd nog meer mensen mogen verwelkomen. Ik heb allerlei ideeën voor lekkere ontbijtjes die ik graag aan onze gasten wil serveren!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Baby Bo

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.