• Saar

Meer energie, minder kilo's


Geen spontane knuffel als ik een vriendin ontmoet, mondkapje op in de bus, handen desinfecteren in een winkel, ik begin er langzaam aan te wennen. En ga vervolgens in de winkel zonder na te denken veel te dicht bij een medewerker staan om een vraag te stellen. Die dan weer geschrokken een stap achteruit doet. Het nieuwe normaal is voor mij dus nog niet helemaal normaal.

Ik zat min of meer in een ‘wachtkamer’ te wachten tot we weer verder kunnen maar nu het lijkt of deze situatie nog wel een tijdje blijft heb ik de switch gemaakt en heb ik zin om er weer vol energie tegenaan te gaan. Dit is het voor nu, hier moeten we het mee doen.


En waar we volop mee aan de slag gaan is onze 3-daagse sappenkuur. Het is een echte opfrisser voor je lijf. Je krijgt er energie van en raakt wat kilootjes kwijt.

We hebben uitgebreid gekeken naar de beste gezondheidsproducten, wat goed combineert én wat natuurlijk ook nog lekker smaakt. Het resultaat is een uitgebalanceerde kuur met uitsluitend verse en veelal biologische groenten, fruit en kruiden.


Ik raad de kuur vaak aan aan mensen. De sappen uit de kuur zijn echt lekker en ik heb totaal geen hongergevoel gehad. De eerste dag zonder koffie en met alleen sappen vond ik pittig maar goed te doen. Zeker de moeite omdat je je na drie dagen te gek voelt. - Roelle

Het volgen van de sappenkuur maakt je helder. Het is best pittig, het vraagt wel wat om vol te houden en is dus ook mentaal een uitdaging. Het geeft je energie, je bent op een goede manier bezig met je lijf maar doe rustig aan. Ik zeg er in elk geval altijd bij dat je deze dagen echt niet kunt gaan sporten. Je moet dus een goed moment uitkiezen om te starten.


Ik voelde me gezond en fit na de kuur. Ben dus positief. - Ben

De kuur duurt 3 dagen en bestaat uit elke dag zeven sappen en een soep en kost € 120,-. Wil je meer weten, neem vooral contact met me op voor een afspraak. Telefonisch, of op 1,5 meter in de lunchroom leg ik je dan uit hoe het werkt, wat er in zit en wat je kunt verwachten.

En na die drie dagen ben je startklaar voor het nieuwe normaal!


Liefs,

Saar


Er waren zeker mindere momentjes maar de smaken zijn prima (alles beter dan citroensapkuur haha). Ik vond de sappen goed en gevarieerd en zeker prima qua smaak. - Maaike
89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Baby Bo

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.