• Saar

Liefde voor de natuur

Bijgewerkt op: 16 okt. 2019

Even stilstaan bij wat de natuur ons geeft..

Op SAAR’s website schreef ik een stukje over de liefde voor de natuur en voor alles wat groeit. Ineens realiseerde ik me waarom ik best wel heftig reageerde toen mijn dochtertje laatst op een komkommer stond in te hakken die we in ons groentetuintje hadden gekweekt.

Een beetje respect voor de inspanningen van de natuur vind ik dan wel op zijn plaats.

We denken er meestal niet over na maar het is toch best bijzonder dat aan een plantje of een boom een smakelijk stuk fruit of groente groeit. Daar mogen wij dan zomaar van genieten. Een beetje respect voor de inspanningen van de natuur vind ik dan wel op zijn plaats. En komkommer aan stukken hakken past dan niet in dat beeld. Mijn dochter was zich van geen kwaad bewust en schrok van mijn reactie. Het was zeker niet de bedoeling haar te laten schrikken maar ik hoop dat ik, nadat ik het haar uitgelegd had, mijn respect voor de natuur heb kunnen overbrengen en dat ze dat met zich meeneemt. Nog een paar weekjes voordat we echt gaan starten met SAAR en ik weet zeker dat jullie mijn liefde voor de natuur gaan proeven in al die lekkere dingen op onze kaart.41 weergaven0 opmerkingen
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.