• Saar

Appeltaart van opa Ruud is de lekkerste

Bijgewerkt op: 16 okt. 2019

Deze moet je geproefd hebben.

De liefde voor koken en bakken heb ik niet van een vreemde. Als mijn vader stond te koken of iets bakte stond ik er met mijn neus bovenop. Zijn appeltaart is wereldberoemd in onze familie. Toen ik vertelde van de lunchroom was zijn eerste vraag of hij de appeltaart mocht bakken. Dus het zou zomaar kunnen dat als je op een goede dag binnenloopt, je in de vitrine de enige echte Appeltaart van opa Ruud ziet staan.

Zijn appeltaart is wereldberoemd in onze familie.

Ik zou niet lang aarzelen en gelijk een stuk nemen. Je weet niet wat je proeft. Mocht het onverwacht op het menu staan laat ik het weten via instagram maar het kan best zijn dat het heel snel op is.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Baby Bo

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.