• Saar

Anders dan gedachtIk had net bedacht een blogtekstje te plaatsen met dat het zo lekker gaat met de lunchroom. Ik vind het leuk om te doen en daarom gaat het me makkelijk af. Ik wilde schrijven dat ik de oudere klanten met kleinkinderen zo gezellig vind. Ze hebben geen haast en overal de tijd voor. En dat ik blij ben met de mensen die lekker achter hun laptop zitten te werken. Dat onze inrichting zich er dus voor leent dat we zowel voor kinderen als voor werkenden een welkome plek zijn.


Dat het me blij maakt dat er inmiddels al veel klanten zijn die terugkomen

Dat ik het eigenlijk nog leuker vind dan ik had gedacht en dat het vanaf het begin veel drukker was dan ik had verwacht. Januari is normaliter voor de horeca een lastige maand en ik wilde schrijven dat wij die best goed hebben doorstaan. Dat er inmiddels al veel klanten zijn die terugkomen en dat dat me echt blij maakt.


Dat ik plezier heb in het bedenken van nieuwe gerechten. Er komt spontaan een idee in me op en dat ga ik dan uitproberen. En dat ik het super leuk vindt als iets dat ik heb bedacht ook aanslaat en mensen het echt lekker vinden. Dat had ik allemaal willen schrijven.

Maar ja, nu zijn we helaas dus dicht. Ik mis m’n werk enorm en heb zorg. Zorg om de lunchroom maar misschien nog wel meer over hoe dit allemaal af gaat lopen. Hoe gaan we hier met z’n allen uitkomen. Ik hoop dat we snel weer open kunnen, en dat onze lieve gasten blijven komen en ik kan doen waar ik zo van hou.

Voor nu, blijf gezond en pas goed op jezelf en elkaar. Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Saar

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Baby Bo

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.